Groothandel in materialen voor groenvoorziening, grond-, weg- en waterbouw, bouw en industrie

     

Contact informatie

Bel voor informatie of maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte!

 

Contactgegevens:

  ENJE trading
  Groothandel voor groenvoorziening, grond- en wegebouw, bouw en industrie
Contactpersoon dhr. C. Rijneveld
   
 Bezoekadres (op afspraak) Edyweg 25a
  6956 BA SPANKEREN
Overig  
e: info@enje.nl
tel. 0313 - 450 699
fax. 0313 - 450 623
   
inschrijving kvk 09148514
btw nummer NL011487641B01
   
Algemene voorwaarden Voorwaarden

 

 

Routebeschrijving (zie onderstaande detailkaart):
- vanuit de richting Apeldoorn (N786, langs het Dierens-Apeldoorns kanaal) gaat u bij de rotonde rechtdoor, bij de eerste brug na de stoplichten gaat u links af, ga direct over de brug weer links, ga de volgende weg rechts. Dit is de Edyweg, aan het einde van deze weg vindt u ons aan de linkerkant.
- vanuit de richting Arnhem volgt u de snelweg A348 richting Dieren, Zutphen. Aan het einde van de snelweg blijft u de borden Dieren, Zutphen volgen. Hier passeert u het NS station aan uw linkerhand. Hierna gaat u bij de 3e stoplichten linksaf richting Apeldoorn. Na de spoorwegovergang neemt u de eerste afslag naar rechts. Direct over de brug links en daarna de eerste weg rechts. Dit is de Edyweg. U vindt ons aan het einde van de straat aan de linkerkant.
- vanuit de richting Doetinchem volgt u Doesburg, Dieren. In Dieren aangekomen passeert u het station aan uw linkerhand. Hierna gaat u bij de 3e stoplichten linksaf richting Apeldoorn. Na de spoorwegovergang neemt u de eerste afslag naar rechts. Direct over de brug links en daarna de eerste weg rechts. Dit is de Edyweg. U vindt ons aan het einde van de straat aan de linkerkant.
- vanuit de richting Zutphen volgt u de rijksweg N348 richting Dieren, Arnhem. Wanneer u Dieren binnenkomt gaat u bij de eerste stoplichten rechtsaf richting Apeldoorn. Na de spoorwegovergang neemt u de eerste afslag naar rechts. Direct over de brug links en daarna de eerste weg rechts. Dit is de Edyweg. U vindt ons aan het einde van de straat aan de linkerkant.

Detailkaart: